Samen-Razem gaat voor Gouden 'Kern met pit'

KRAGGENBURG

Het project Samen-Razem van de migrantenwerkgroep Multi Culti Kraggenburg, is onlangs de Flevolandse winnaar ‘Kern-met-pit’ geworden.

Dit project, waarbij de integratie van arbeidsmigranten in het dorp wordt gestimuleerd en waarmee de leefbaarheid verbetert, heeft mede gewonnen dankzij publieksstemmen op de kern met pit website. Dit Kraggenburger project doet nu, namens de provincie Flevoland, mee met de landelijke finale op 6 april in Utrecht. De winnaar krijgt de eretitel ‘Gouden Kern met pit’ en de top 3 krijgt een geldprijs. Wie er wint, wordt bepaald door 3 factoren: de beoordeling door een onafhankelijke jury, de beoordeling door andere finalisten, en last but not least: door het aantal uitgebrachte stemmen op internet. Dorpsbelang is daarom een actie gestart om iedereen uit Kraggenburg, de Noordoostpolder en Flevoland te vragen om (nogmaals) op het project te stemmen. 'Als het project wint, is dat een geweldige promotie voor de Noordoostpolder èn voor Flevoland. Maar stem bovenal omdat het een geweldig mooi en succesvol project is', aldus Dorpsbelang Stemmen kan tot 31 maart via www.kernmetpit.nl Meer informatie over het project is te vinden op www.multicultikraggenburg.nl Zie ook Er zit pit in Kraggenburg

Auteur

Margé Hof