BonteHond speelt AaiPet op Urk

Urk

Op Vrijdag Blijdag in de bibliotheek van Urk treedt vrijdagmiddag 5 februari om 16.00 uur het Almeerse theater gezelschap BonteHond op. Zij speelt AaiPet.

 In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. 
Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter? AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.  

Auteur

redactie