Vinyl Friday in De Klos Emmeloord

Emmeloord

De Klos staat vrijdag 13 mei vanaf 21.30 uur in het teken van de ouderwetse grammofoonplaat, oftewel: Vinyl!

De grammofoonplaat beleeft momenteel weer een grDe Klos staat vrijdag 13 mei vanaf 21.30 uur in het teken van de ouderwetse grammofoonplaat, oftewel: Vinyl!ote opmars. Steeds meer muziekliefhebbers willen weer terug naar de ‘sound’ van vroeger. Gelukkig zijn er genoeg mensen die hun passie voor Vinyl nooit hebben losgelaten en inmiddels een flinke collectie hebben opgebouwd. De DJ’s deze avond zijn : DJ Hillebrand, DJ Henk-Jan, DJ Edgar, DJ Vincent en DJ Evert-Jan. Er passeert muziek van Jimmy Hendrix, theDoors, Led Zeppelin, maar ook van: Underworld, Coldplay en alles wat daar tussen zit. Heb je als bezoeker ook nog LP’s thuis liggen neem die ene favoriete mee en de DJ’s zullen er een nummer van draaien.

Auteur

redactie