Vrijthof concert André Rieu in Emmeloord

EMMELOORD

 De ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB organiseren samen met Movieskoop Emmeloord en restaurant Eindeloos een Weense middag met André Rieu. Op zondagmiddag 24 juli om 16.00 uur vertoont de Movieskoop Emmeloord exclusief het concert van André Rieu vanaf het Vrijthof in Maastricht.

Zowel voor als na de uitzending wordt, bij goed weer,is er op het beursplein vanaf 14.00 uur Weense muziek en een Oostenrijks hapje en drankje. Na afloop wordt tegen een speciale prijs een schnitzel arrangement aangeboden. Reserveren hiervoor kan bij restaurant Eindeloos. Het concert is een live registratie dat enkele dagen eerder wordt opgenomen. Via een satelliet worden de beelden naar de bioscoopzaal in Emmeloord gezonden. In Full-HD met 5.1 surround sound beleeft het publiek het concert alsof zij er zelf bij zijn. André Rieu’s concert 2016 Maastricht belooft het grootste en meest spectaculaire concert ooit te worden. André Rieu staat bekend als The King of Waltz. Elk jaar treedt hij voor duizenden fans op met de prachtige middeleeuwse stad Maastricht (zijn geboorte stad) als decor. Tijdens deze optredens wordt André vergezeld door zijn beroemde Johan Strauss Orkest, zijn sopranen, tenoren en een aantal speciale gasten. De concerten in Maastricht zijn elk jaar een groot succes. Dit jaar belooft het zijn grootste en meest spectaculaire concert ooit te worden. De concerten genieten wereldwijd bekendheid. André Rieu zal zijn magie weer vertonen om een onvergetelijke middag te creëren vol humor, muziek en emotie voor alle leeftijden. Het concert duurt ongeveer 3 uur, inclusief pauze. Natuurlijk mag er gedanst, geklapt en gezongen worden. De ouderenbonden organiseren elke tweede donderdag van de maand een prachtige film, Cinema+. De bonden vinden het concert een mooie gelegenheid en een geweldige activiteit om het seizoen af te sluiten. Het concert vangt aan om 16.00 uur, reserveren is verstandig want vol is vol . Er zijn slechts 140 plaatsen beschikbaar. Prijs € 12,50, inclusief een hapje en drankje tijdens de voorstelling .Adres : Movieskoop Emmeloord Telefoon : 0527 -699868 tijdens openingstijden. Lift is aanwezig.

Auteur

Marike Van der Molen