Flevolands talent genomineerd voor jonge-ondernemersprijs

Emmeloord

  De JOVD Flevoland reikt vrijdagavond in Almere voor de vierde keer de prijs voor de Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar uit.

De afgelopen twee weken kon ondernemerstalent genomi-neerd worden op de website van de JOVD. Uit de ruim 40 nominaties is een top zes gekozen die bij Pla-cestoWork in Almere hun bedrijf mogen pitchen voor een vakjury. De genomineerden zijn Jim Bisschop (InnoBee), Vincent Smit (ConVince Media), Dax van Ulsen (Groen-ten & zo), Loyd Hendriks (Straetus Incasso Flevoland), Valerie Bos (ConceptNerd) en Max Joling (Almere Nieuws). ‘Deze jonge ondernemers laten alle zes zien over veel ondernemerstalent te beschikken en heb-ben een sterke binding met de provincie Flevoland’, aldus Jasper van Os, voorzitter van de lokale VVD-jongeren. Ondernemers en geïnteresseerden zijn op vrijdagavond 17 maart 2017 welkom vanaf 19:00 uur. Na de uitreiking is er gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezigen onder het genot van een drankje. Deze avond is vrij toegankelijk.

Auteur

redactie