Vlag alsnog uit bij tientallen leerlingen

Emmeloord

Het is toch nog feest voor veel leerlingen van het Zuyderzee Lyceum en de Bonifatius mavo. Zij zijn alsnog geslaagd voor hun examen. 

Bonifatius mavo Emmeloord VMBO-TL: Yvonne Brands, Emmeloord; Julia ten Brinke, Emmeloord; Iris Dijk, Ens; Britney van Eijk, Creil; Thijs Engelchor, Nagele; Justin ten Haaft, Ens; Nica Jager, Espel; Elien Poolman, Creil; Swen Rops, Ens; Lynda Stillebroer, Rutten; Quincy van Zelm, Tollebeek; Henrieke Ziel, Ens Zuyderzee Lyceum Emmeloord VMBO Gemengde Leerweg: Julia Huver, Emmeloord; Sander Korte, Emmeloord; Sumiya Wagenvoort, Emmeloord. 5 HAVO Emma de Brouwer, Emmeloord; Sammie Cohensius, Lemmer; Mika Draaisma, Lemmer; Daniël Heijn, Lemmer; Marc Loosman, Emmeloord; Fiona Romkes, Lemmer; Dirk van Selm, Lemmer; Ivan Semper, Emmeloord; Jildou Snoek, Ens; Martijn Stavorinus, Marknesse; Timo Timmermans, Creil; Manon Verbeek, Ens; Matthijs Vos, Emmeloord; Marie-Louise Keur, Tollebeek; Ilse Daniëls, Marknesse. 6 VWO Sherillyn Meijer Lemmer 6 GYMNASIUM Doyke Schokker Lemmer Zuyderzee Lyceum, Lemmer VMBO Gemengende Leerweg Nynke Nauta, Creil Boi Zijlstra, Lemmer Vakcollege Noordoostpolder, Emmeloord VMBO Beroepsgerichte Leerweg Kaoutar Harchaoui, Lemmer; Bjarne Stap, Marknesse. VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg Olek Beuving, Nagele; Bryan Cohen, Emmeloord; Alphonse Gashobotse Nkubito, Emmeloord; Amber Pilat, Creil.

Auteur

Redactie