Gezondheids Event bij Slaaprijk

EMMELOORD

Slaapspecialist Slaaprijk Emmeloord houdt maandag 6 november van 19.30 tot 22.00 uur een Gezondheids Event in haar beddenwinkel.

De reden dat Slaaprijk Emmeloord een dergelijk evenement organiseert is dat een goede nachtrust (dus een goed bed) bevorderlijk is voor de gezondheid. Maar een goede nachtrust kan niet alle gezondheidsklachten oplossen. Het kan soms een hele zoektocht zijn om de geneeswijze te vinden die het beste bij iemand past.

Daarom heeft Slaaprijk Emmeloord voor dit evenement gezocht naar deelnemers die werkzaam zijn op het gebied van complementaire geneeswijzen. Ze hebben allemaal hun praktijk in de Noordoostpolder. Er wordt een breed scala aan alternatieve geneeswijzen geboden, zoals body stress release, voetreflexzonetherapie, shiatsu massage, mindfulness, therapeutische massage, ontzorgen met Bars-techniek, reiki, medisch pedicure en natuurlijke voeding. Zie ook de advertentie elders in deze krant. Het event bestaat uit diverse stands waar demonstraties en gratis behandelingen worden gegeven. Daarnaast geven een aantal deelnemers een presentatie, waarin ze uitleg geven over hun vakgebied.


Auteur

Redacteur