Ecoshop wordt Natuurwinkel

LEMMER

Maran Helder van Ecoshop Helder in Lemmer geeft per 1 januari het stokje over aan Marije Zanstra.

Van een kleine winkel op de Nieuwe Dijk is de Ecoshop uitgegroeid tot een veel grotere en bloeiende zaak op de Vissersburen. ‘Maar, er is een tijd gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe fase in mijn leven’, zegt Helder. ‘Nieuwe dingen ontdekken en andere uitdagingen aan gaan. Met veel geduld en zorg ben ik de afgelopen tijd op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat. Iemand die ook passie heeft voor deze sector, kennis bezit en het breder ziet dan alleen je boterham ermee verdienen.’

Marije Zanstra is vanaf 1 januari het nieuwe gezicht van de natuurvoedingswinkel in Lemmer. Marije heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de Natuurwinkel in Drachten, welke door haar ouders al twintig jaar wordt gerund. Marije is 25 jaar en eraan toe haar eigen vleugels uit te slaan. Afgelopen jaar heeft zij de opleiding natuurvoedingskundige afgerond op het Kraaybekerhof in Driebergen, waar ze een schat aan kennis over voeding en gezondheid heeft mee gekregen. Marije wordt bijgestaan door haar zus Rozamare die ook zal meewerken. Zij zal vooral verantwoordelijk zijn voor de PR en aanverwante zaken.

Een aantal dingen in uitstraling en assortiment gaan veranderen. Marije zal werken met de formule ‘Natuurwinkel’. De vaste gezichten Elina en Inge blijven net als de zaterdagkrachten Anna, Caylin, Jessica en stagiair Remco. Op zaterdag 30 december houdt Maran Helder een afscheidsborrel tussen 13.00-17.00 uur.


Auteur

Redacteur