Samenwerking Zuidberg en Werkis verlengd

ENS

Zuidberg in Ens en Werkis in Emmeloord hebben hun samenwerking met 5 jaar verlengd. Familiebedrijf Zuidberg heeft ruim 320 werknemers en verkoopt haar producten in meer dan 42 landen. Door continu te blijven investeren in mens en techniek wordt actief innovatie, duurzaamheid en efficiëntie toegepast in het ontwerp- en productieproces. ‘De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. Uiteraard werven wij ook zelf, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomst, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten. Er is niet alleen een samenwerkingsverband op het gebied van medewerkers, maar tevens hebben wij de mogelijkheid om via Werkis medewerkers te plaats middels een BBL leer-werkplek. Hiervoor werkt Zuidberg samen met Werkis en het Opleidingsbedrijf Metaal. Op deze manier kunnen studenten geplaatst worden op de ROC’s in de regio met een baangarantie bij Zuidberg’, aldus Gert Leusink, Controller en HR Manager bij Zuidberg