Steven Brunswijk in ‘t Voorhuys

Emmeloord

‘Als ik mezelf kon zijn’. Zo heet de show waarmee cabaretier Steven Brunswijk zaterdag 28 april om aanvang 20.15 uur in de Beurszaal van Theater ‘t Voorhuys staat.

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling 'Als ik mezelf kon zijn'. Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien. Steven Brunswijk is onder anderen bekend van het tv-programma ‘De Braboneger Verkaast’ (AVRO-TROS).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Theater ’t Voorhuys (van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling), telefonisch via nummer 760620 en via de website van ‘t Voorhuys: www.theater-voorhuys.nl.