Spreekuur jongeren bij CSG Emmeloord

EMMELOORD

GGD Flevoland start maandag 7 mei met een nieuw jongeren spreekuur in Emmeloord bij het Centrum Seksuele Gezondheid (CSG).

Op het spreekuur kunnen jongeren tot en met 24 jaar terecht voor anonieme hulpverlening en advies over bijvoorbeeld seksualiteit, anticonceptie of veilig vrijen. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het afnemen van een gratis soa test. In Almere en Lelystad zijn er al spreekuren voor jongeren, maar deze locaties zijn voor jongeren uit Noordoostpolder en omgeving soms moeilijk bereikbaar. Daarom start per 7 mei 2018 een spreekuur in Emmeloord op de Nagelerweg 3. Het spreekuur is geopend op elke eerste maandag van de maand van 13:30 - 16:30 uur. Afspraken voor het spreekuur kunnen online gemaakt worden op www.senseflevoland.nl of door te bellen met 088-0029910.