Lute Martens lid van verdienste Zignea

Emmeloord

Tijdens de algemene ledenvergadering van ZIGNEA is Lute Martens benoemd tot lid van verdienste bij ZIGNEA.

Martens was in 2017 50 jaar lid van ZIGNEA. In die 50 jaar heeft hij zich vooral fanatiek ingezet als waterpoloër, trainer van het damesteam, inzamelen van oud papier voor de vereniging en tot vorig seizoen zette Lute zich nog fanatiek in als scheidsrechter.

Nu is hij vooral als betrokken ouder te vinden op de  tribune als zijn zoon waterpolo speelt. Algemeen voorzitter Mark Dieleman: "Wij zijn als vereniging trots dat er mensen zijn die al zo lang zich verbinden aan onze club en zich inspannen voor het wel en wee van de vereniging. Dat willen we extra kracht bijzetten door hem te benoemen als lid van verdienste."


Auteur

Redactie