Tweewekelijks loket voor energievragen

EMMELOORD

Het Energieloket Flevoland en energiecoöperatie Energie Pioniers Noordoostpolder starten maandag 28 mei met een onafhankelijk spreekuur in de Flevomeer Bibliotheek (Harmen Visserplein 5).

Het eerste spreekuur wordt feestelijk geopend door, gemeente Noordoostpolder, Angenita de Jong-Oosterink van de Flevomeer Bibliotheek, Peter Brouwer van Energie Pioniers Noordoostpolder (EPN) en Robert Atkins van de Natuur en Milieufederatie Flevoland. Bewoners kunnen vanaf maandag iedere twee weken van 16.00 tot 19.30 uur het spreekuur bezoeken in de bibliotheek voor onafhankelijk energie-advies. Iedere bezoeker krijgt een presentje!

Wilt u advies over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Bent u op zoek naar lokale bedrijven of wilt u informatie over participatie projecten? Het Energieloket helpt woningeigenaren en huurders op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. www.energieloketflevoland.nl