Nieuw seizoen ‘t Voorhuys

Emmeloord

Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord is trots op het programma voor het nieuwe theaterseizoen. Een kleine greep uit het programma: Freek de Jonge, Karin Bloemen, Op Hoop van Zegen, Rob en Emiel, Peppa Pig, Pieter Derks, Introdans, Het Groot Niet Te Vermijden en twee sta-concerten in de Beurszaal.

Programmeur Jan Gras tipt een aantal voorstellingen. ‘De Vader’ met Hans Croiset en Johanna ter Steege bijvoorbeeld, die vrijdag 5 oktober te zien is. ‘Hans Croiset en Johanna ter Steege schitteren in deze voorstelling die de publieksfavoriet was van het Nederlands Theaterfestival 2017. Croiset won ook nog de Louis d’ Or.’

Ook de Dining Experience van Faulty Towers is volgens Gras een aanrader. Te zien van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 januari. ‘Fawlty Towers is nog steeds van deze tijd. De grenzeloze gekte van het team dat geschiedenis schreef en nog steeds schrijft komt deze avond tot leven.’

Andere tips: de opening van het seizoen met de Wëreldbänd (vrijdag 12 oktober) en Alone@Home (vrijdag 14 december). Gras: ‘De ontroerende familievoorstelling Alone@Home staat twee weken als Kerstvoorstelling in de Utrechtse Schouwburg. Gelukkig konden wij deze voorstelling ook toevoegen aan het programma in Emmeloord.’. Gras noemt ook Fred Delfgaauw (donderdag 7 februari) en Percossa (vrijdag 5 april).

Vrienden van Theater ’t Voorhuys ontvingen de brochure tijdens de Previewavond op woensdag 23 mei en de volgende dag op de deurmat. Bezoekers die de afgelopen twee seizoenen meerdere malen het theater hebben bezocht krijgen de brochure thuisgestuurd. Wie geen brochure heeft ontvangen kan een mail sturen naar kassa@theater-voorhuys.nl. Er wordt dan een exemplaar toegestuurd. Het volledige programma is ook te bekijken op de website www.theater-voorhuys.nl.