Nieuwe opzet van Netwerkdagen Flevoland

EMMELOORD

De Netwerkdagen Flevoland in de Bosbadhal in Emmeloord krijgen een nieuwe opzet. Ze worden voortaan niet maar jaarlijks maar om het jaar gehouden in de oneven kalenderjaren.

Dit maakte Jan Vlap namens Mimicry Sneek organisator van de beurs in Emmeloord bekend. ‘Het is tijd voor een nieuw jasje’, concludeert hij na een grondige evaluatie met zakenpartners en deelnemers van de 8 edities. De beurs blijft wel in dezelfde periode van het jaar, namelijk een week voor de herfstvakantie, waarbij de eerstvolgende editie volgend jaar op 9 en 10 oktober is.

Een grote verandering is dat de beursvloer een andere indeling krijgt met themastraten en pleinen, variërend van bijvoorbeeld industrie, landbouw, half fabrikaten, zakelijke dienstverlening, instellingen tot overheidsdiensten. Deelnemers kunnen naar keuze aan een themacluster meedoen of aan de ‘vrije gebieden’ met een bonte verzameling van bedrijven en instellingen.

‘Op en rondom de beursvloer vinden tal van activiteiten plaats zoals seminars, demonstraties en voorlichtingsbijeenkomsten. Kennis- en informatieoverdracht wordt een belangrijk onderdeel van de Netwerkdagen Flevoland’, stelt Vlap. ‘We starten de Netwerkdagen Flevoland op 9 oktober 2019 met een aansprekend congres over economische kansen en uitdagingen in de regio. Met sprekers van formaat en deelnemers van niveau.’