Tim Hofman in ‘College Tour’ Emmeloord

EMMELOORD

Tim Hofman komt dinsdagmiddag 5 juni voor een lokale setting van College Tour naar ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Een groepje leerlingen van het Zuyderzee Lyceum en het Emelwerda College organiseren in samenwerking met gemeente Noordoostpolder, Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder een inspirerende bijeenkomst speciaal voor jongeren met een knipoog naar het programma College Tour. De invulling van de middag is door de leerlingen zelf bedacht en zal ook door hen worden uitgevoerd.

Tim Hofman zal zijn visie geven over thema’s die 16-jarige jongeren aanspreken, zoals vrijetijdsbesteding, sociale media en de toekomst. De leerlingen uit de vierde klas van de HAVO en het VWO van de scholen kunnen vragen stellen aan Tim Hofman over deze onderwerpen en allerlei andere aanverwante zaken. Twee leerlingen van beide scholen zijn moderator. Burgemeester Aucke van der Werff opent de bijeenkomst.

Tim Hofman is een Nederlandse presentator voor BNNVARA, en vooral bekend als maker van video’s op YouTube. Hij was onder andere te zien in de programma’s Spuiten en Slikken, De Social Club, Zeg dag tegen pesten en Je zal het maar hebben. Sinds 2016 heeft hij het enorm populaire YouTube-kanaal, getiteld #BOOS, waarin hij mensen die boos zijn, helpt hun problemen op te lossen.