Mannenkoor ontmoet popband

Emmeloord Het wordt een bijzonder concert, dinsdag 19 juni in kerkcentrum De Hoeksteen aan de Nagelerstraat in Emmeloord. Met als thema ‘Zingend naar de Zomer’ treedt Christelijk Mannenkoor Emmeloord op met popband PopUp. Het is voor het eerst in zijn bijna 55-jarig bestaan dat het mannenkoor samen met een popband een podium betreedt.

Het concert dat Christelijk Mannenkoor Emmeloord en PopUp geven is een benefietconcert. De toegang is gratis, maar bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de Stichting Scoren Tegen Kanker. Deze stichting is opgericht door jonge en enthousiaste mensen uit de gemeente Noordoostpolder.

De stichting bundelt individuele krachten van mensen om samen te scoren tegen kanker. Niet alleen worden hierdoor geweldige evenementen gehouden, er wordt ook veel geld opgehaald voor dit goede doel. Een belangrijke regel van de stichting is dat er geen kosten worden gemaakt. Al het geld dat de stichting inzamelt gaat voor honderd procent naar de strijd tegen kanker.

In De Hoeksteen zingt het Christelijk Mannenkoor Emmeloord dinsdag 19 juni onder leiding van Johan Bredewout. Anne Kroeze bespeelt het orgel en de piano. De band PopUp is afkomstig uit Creil en omstreken. De band bestaat uit jonge musici, een zangeres en een zanger. De band laat tijdens het benefietconcert muziek en zang horen, waarbij popnummers met sterke teksten op het programma staan. De band werkt regelmatig mee aan bijzondere kerkdiensten of verzorgen deze zelf. Ook heeft de band eerder meegewerkt aan benefietavonden.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor dit bijzondere concert, dat om 20.00 uur begint.