Reyer komt naar Emmeloord

Emmeloord

Aanbiddingsleider Reyer brengt zijn ‘Hoop in Mij’ tour zaterdag 16 juni naar Emmeloord. De gospelmuzikant speelt dan in kerk De Hoeksteen.

Van een succesvolle crowdfunding naar een enthousiast ontvangen live cd en een volledige tour door Nederland: Reyer geeft in juni acht concerten waarin het nieuwe Nederlandstalige album ‘Hoop in Mij’ centraal staat. De kaartverkoop is gestart op www.zingenindekerk.nl.

De acht optredens in juni onderstrepen nog maar eens waar Reyer met zijn nieuwe album ‘Hoop in Mij’ wilde op inspeelde: er is een grote behoefte aan nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsmuziek. Met het succes van de crowdfundactie om het album tot stand te brengen en een memorabel concert waarbij het opgenomen werd, werd dat al bevestigd. Nu komt de volgende stap: acht optredens in juni, verspreid door Nederland. Voor deze optredens werkt Reyer samen met ZingenInDeKerk.nl.

Tijdens de komende ‘Hoop in Mij’ tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten. Eén ding is in ieder geval overal hetzelfde; de nieuwe liederen op ‘Hoop in Mij’ staan centraal en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal. ‘De reacties op de nieuwe liederen doen me echt uitkijken naar deze tour,’ aldus Reyer. ‘Ze zijn geschreven vanuit een kwetsbaarheid die denk ik veel mensen herkennen. We hebben vaak angst en worstelen met onze tekortkomingen naar God toe, zeker in aanbidding. "Hoop in Mij” en de liederen die er uit voortkwamen, werden voor mij een houvast. Een zekerheid die vertrouwen geeft waar we angst hebben. Echte hoop. Dat wil ik delen tijdens deze tour en met het album, nog lang erna.’

Op ‘Hoop in Mij’ laat Reyer zijn aansprekende aanbiddingsstijl horen in liederen als ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ en ‘Waardig Is Uw Naam’. ‘Het is mijn verlangen dat deze nieuwe collectie liederen echt tot kracht en toerusting zal zijn voor de kerk in Nederland,’ zegt hij.

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Zijn aanbiddingsmuziek is afwisselend Engels- en Nederlandstalig, met het Nederlandse lied ‘Ik Zie Het Kruis’ als één van zijn bekendste songs. Het grote publiek leerde Reyer de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen. Meer informatie over Reyer is te vinden op www.reyer-music.com.