FJSO met zandtekenares Gerrie Hondius

Emmeloord Het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO) geeft zaterdag 16 juni een verrassend concert met zandtekenares Gerrie Hondius in de kleine zaal van theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Het concert begint om 19.30 uur. Vooral jonge gezinnen zijn van harte welkom.

Het FJSO staat onder leiding van dirigent Ilia Belianko en bestaat uit eerste en tweede violen, altviool, celli, contrabas, saxofoon, fluit, klarinetten, trompetten, slagwerk en piano. Deze instrumenten worden bespeeld door jongeren tussen 11 en 25 jaar uit heel Flevoland.

De zaal is vanaf 19.15 uur open voor publiek. Er wordt entree geheven. Voor kinderen tot en met twaalf jaar geldt gereduceerd tarief. De kaartverkoop vindt voorafgaand aan het concert plaats bij de ingang van de zaal maar het is ook mogelijk kaarten te reserveren door een e-mail te sturen naar info@fjso.nl. Meer informatie op www.fjso.nl en www.zandtekenares.nl.