Dijkfeest krijgt bruin café

Espel

De Machinekamer. Dat is de naam van het bruin café dat het Dijkfeest in Espel dit jaar introduceert. Het café krijgt een plekje op het feest met in gedachten de pioniers van het feest. Het Dijkfeest vindt plaats op zaterdag 30 juni.

De naam ‘De Machinekamer’ lijkt op het eerste gezicht weinig te maken hebben met een bruin of wat voor café dan ook. Het klinkt een stuk logischer als je weet dat de organisatie het bruin café heeft toegevoegd aan het Dijkfeest samen met VanHees Machinery.

De feestelijkheden aan het Schapenpad barsten zaterdag 30 juni los om 21.00 uur. Er is dan ook ruimte gemaakt voor een café vol sterke verhalen over vroeger en nu. Een bruin café voor mensen van het eerste uur om ongegeneerd van hun tweede jeugd te genieten. Ze kunnen er aan het Rad van VHM draaien, leuke goodies krijgen en de hele avond genieten van muziek van Folkert Hans. Hij voelt precies aan welke nummers hij moet spelen om er een goed feest van te maken.

Het Dijkfeest 2018 staat in het teken van avontuur. Er is een nieuwe tent. Ook dit jaar wordt het feest mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Windpark Noordoostpolder. Met een biertje in de hand, de wind in de haren en goede muziek kán het feest op de unieke locatie niet gaan vervelen.

Folkert Hans was al genoemd. De line-up van het Dijkfeest bestaat verder uit de volgende artiesten: It all started in the Nineties, Black Caddilac, LEAD en hoofdact The Euro’s.

Kaarten voor het Dijkfeest zijn te koop via de website van het feest: www.tickettekoop.nl/2018/dijkfeest.

Meer informatie over het Dijkfeest is te vinden op de vernieuwde website www.j19nu-dijkfeest.nl.