Meer beleving tijdens Pieperfestival 2018

Emmeloord

Met een vernieuwde opzet van het programma zet Pieperfestival de toon voor de editie van 2018. De aankomende editie focust het festival zich met name op de highlights in het weekend. Voorzitter Pieperfestival Jolanda Pater: ‘De activiteiten zijn geconcentreerd op de populaire tijdstippen. Zo wordt bijvoorbeeld de kindermiddag (voorheen op woensdag) opgenomen in het zaterdagprogramma, waardoor deze dag nog meer activiteiten voor jong en oud biedt.’

Het Pieperfestival vindt plaats in het tweede weekend van september en kenmerkt zich door de brede range aan activiteiten voor alle leefstijlen en leeftijden. ‘We kunnen hierdoor nog meer beleving bieden aan de bezoekers,’ stelt Jolanda Pater. ‘Door kritisch te hebben gekeken naar alle programmaonderdelen hebben we het programma gecomprimeerd om ook dit jaar weer voor verrassing en een krachtig festival te zorgen. Dit doen we door dicht bij ons eigen karakter te blijven en te focussen op wat belangrijk is: een festival voor jong en oud, gezelligheid, plezier én natuurlijk het gratis frietje op zaterdagmiddag.’

Het Pieperfestival vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 9 september 2018 op de Deel in Emmeloord. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op onze website en social media kanalen:

www.pieperfestival.nl en www.facebook.com/pieperfestival.