Sterke staaltjes in Museum Nagele

Nagele

In museum Nagele is tot 26 augustus de tentoonstelling ‘Sterke Staaltjes - vrouwenhandwerk’ van QS2 te bewonderen. Contrast is het verschil tussen tegenstellingen en het thema voor de verrassende ‘fiber-art’-tentoonstelling door de kunstenaarsgroep QS2

Licht-donker, vintage-nieuw, zacht-hard, aaibaar-stekelig zijn voelbaar gemaakt met vilt, stof, plastic, ijzerdraad of papier, in plat en ruimtelijk werk. De twaalf leden van QS2 zijn al vijftien jaar bij elkaar, ze zien hun diversiteit als drijvende kracht voor kruisbestuiving. QS2 heeft haar wortels in de texielkunst, ze verkennen het thema contrast met de vrijheid die de groep eigen is. QS2 is duidelijk meer dan alleen maar de som der delen.

Museum Nagele is gelegen aan de Ring 23 in Nagele en is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.