Glemmer gaat Mexicaans en Zweeds

Lemmer

Joris Linssen & Caramba en Nederlands bekendste Abba Tribute band staan zaterdag 1 september op het Glemmer Beach-podium. Al bekend waren de komst van onder andere Kensington, Bløf, Racoon, André Hazes, Waylon en Ronnie Flex met Deuxperience. Het festival vindt plaats van 30 augustus tot en met 1 september.

Nederlands bekendste tribute band, genaamd Abba Tribute, gaat op 1 september een 70’s en 80’s sfeer neerzetten. De zeskoppige band brengt een repertoire ten gehore met bekende nummers van de bekende band Abba, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’ en ‘Mamma Mia’. Abba heeft een leidende rol gespeeld in de geschiedenis van de popmuziek en was dan ook één van de meest succesvolle bands in de wereld.

Zaterdag 1 september bestormt Joris Linssen & Caramba het Glemmer Beach podium. De band brengt Nederlandstalige muziek ten gehore met een vleugje Mexico. Zanger Joris is bekend van zijn tv-programma ‘Hello Goodbye’ en ‘Joris’ Showroom’. Joris Linsse is een energieke entertainer en zet met zijn semi-akoestische band een vurige show neer.

De organisatie van het Glemmer Beach festival biedt ook dit jaar weer een grote variatie van artiesten aan. Op vrijdag 31 augustus draaien diverse bekende DJ’s van club Red op het festival. Op zaterdag 1 september sluiten de DJ’s van Mengelmoes de laatste avond van het festival af met diverse optredens.

Dit jaar presenteert de organisatie van het festival iets nieuws; de Glemmer Beach Partyboot. Een uniek en gezellig uitje met je collega’s, relaties of vrienden. Opstappen kan in Emmeloord of in Joure. Wie de boot neemt vaart over de Friese Meren en langs het Glemmer Beach festivalterrein. De boottocht duurt vier uur en en aan boord kan worden genoten van heerlijke hapjes. Ook kan er onbeperkt worden gedronken. Ook speelt er een DJ op het bovendek. Rond 19.00 uur worden de mensen op de boot in het centrum van Lemmer afgezet en stappen ze daarna het festivalterrein op. Voor meer informatie of reserveren kan contact worden opgenomen met de organisatie door een e-mail te sturen naar info@glemmerbeach.nl.