Loungen aan het water

Nagele

Na het succes van vorig jaar houdt Pier16 in samenwerking met Dorpsbelang Nagele de tweede editie van het festival Buiten Gewoon. Alle inwoners van Nagele en omgeving zijn op zaterdag 21 juli van harte welkom op dit loungefeest. De toegang is gratis.

Buiten Gewoon start om 15.00 uur op het strand bij Pier16. Bezoekers kunnen heerlijk loungen op het strand, genieten van cocktails of een biertje en deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder beachvolleybal en bungee trampoline.

’s Avonds kan er tegen een kleine vergoeding een barbecuepakket afgehaald worden bij de kiosk van Pier16. De aanwezige barbecues staan gereed om zelf de lekkerste stukken vlees te bakken. Daarnaast is de kiosk geopend voor de lekkere trek, er worden onder andere snacks en friet geserveerd. Kortom, een gezellig feest op een sfeervolle locatie. Wie interesse heeft kan de laatste updates vinden op de Facebook-pagina www.facebook.com/pier16restaurant en op de website van Pier16.