Magische markt

Rutten

Voor het 4e achtereenvolgende jaar houdt Chungna, Centrum voor Bewust Zijn Flevoland, een magische markt aan de Hopweg in Rutten. Dit jaar duurt de markt het hele weekend. Zaterdag 14 en zondag 15 juli kunnen belangstellenden van 11.00 tot 17.00 uur terecht op het erf van de boerderij bij deze spirituele markt. Dit jaar is er voor gekozen om de markt twee dagen te houden zodat er meer tijd is om alles te zien en te doen. Er zijn ook meer deelnemers/standhouders dan voorgaande jaren. Een tipje van de (magische) sluier: aurafotografie, tzolkin, tarot, readingen, vuur maken, handpoke tattoo, sensitherapie, healing, naamgedichten, klank, massage en nog veel meer. De hele dag door is er harp- en vioolmuziek te beluisteren. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht, zowel biologisch als vegetarisch. Entree en parkeren zijn gratis. De magische markt wordt gehouden aan de Hopweg 55 in Rutten. Zie voor meer informatie www.centrumvoorbewustzijnflevoland.nl.