Advies Energieteam Urk levert gemiddeld 60 euro op

URK

Een advies van het Energieteam Urk levert gezinnen gemiddeld een besparing op de energiekosten van 60 euro op.

Het Energieteam, een samenwerking tussen Concern voor Werk en gemeente Urk, heeft sinds maart 65 adressen bezocht. Het team is nog tot eind juli actief op Urk. Het Energieteam geeft gratis thuis advies aan alle inwoners van Urk en bekijkt met hen of en hoe zij kunnen besparen op hun energierekening. In totaal is met dit project 7.000 kg CO2 per jaar bespaard. Dit staat gelijk aan 10.000 km gereden kilometers met een vrachtwagen of 50.000 gereden kilometers met een auto.

Het Energieteam bekijkt met de inwoner of hij/zij teveel betaalt en berekent het te besparen bedrag. Een afspraak met het Energieteam levert veel voordelen op. Wie nog energie advies wil kan zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 20 juli bij het Energieteam