Een dagje strand dichtbij huis? (Advertorial)

Voor een heerlijk dagje strand hoef je niet ver te reizen. Wist je dat Flevoland wel meer dan 30 strandjes heeft. Ideaal om lekker te relaxen of om te watersporten.

Zoek verkoeling aan één van de vele stranden 
 

De vele stranden in Flevoland zijn ideaal voor onbekommerde strandpret. Ze zijn overzichtelijk en er is volop keus. Je staat bovendien niet uren in de file voordat je er bent. De meren zijn daarnaast in het begin vaak ondiep waardoor ze ideaal zijn voor de allerkleinsten. En natuurlijk is er altijd een terrasje in de buurt voor een heerlijke versnapering. Lees meer 
 

Fun op het water 
 

Hou je van watersporten? Dan kun je in Flevoland alle kanten op. Je kunt je beter afvragen welke watersport je hier niet kunt doen. Ontdek je wakeboardskills achter een supersnelle speedboot op het Veluwemeer of aan een kabelbaan bij cabelpark Almere. Of ga met een groep vrienden of familie kanoën, suppen of banaanvaren bij het Almeerderstrand. Ook Windsurfen, weer helemaal terug van weggeweest, kan op vele plekken. Lees meer 
 

Naast een dagje naar het strand is er in je eigen provincie nog veel meer leuks te doen. Hieronder enkele tips. 
 

TIP! Huur een boot of jacht
 

Hou je van zeilen of varen en heb je zelf geen boot? Op diverse plekken in Flevoland vind je verschillende bedrijven waar je een zeilboot, catamaran, platbodem, valk, motorboot of sloep kunt huren. Lees meer
 

TIP! Struinen door nieuwe natuur

Wist je dat het Horsterwold bij Zeewolde maar liefst bijna 3700 hectare groot is waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en waar je zomaar oog in oog kunt komen te staan met kuddes Konikpaarden? Lees meer 
 

TIP! Met de kids lekker ravotten in de natuur 
 

Flevoland staat bekend om een aantal leuke klim- en speelbossen/parken. Wellicht ken jij ze nog niet allemaal?  Lees meer. 
 

TIP! Ontdek Land Art 
 

Wist je dat je nergens op de wereld zoveel Land Art (landschapskunst) bij elkaar vindt als in Flevoland? Ontdek het verhaal achter deze Land Art objecten. Lees meer 
 

Meer info
 

Kijk voor meer informatie over Flevoland op de website www.OOKFlevoland.nl. Of download de App OOKFlevoland.

 

 


Auteur

redactie