Inschrijving Flavourland 2018 is geopend

Emmeloord

De inschrijving voor Flavourland 2018, de provinciale popprijs van Flevoland, is geopend. Daarmee is er weer een kans om te eindigen als 'beste band van Flevoland'.

Deze editie kent, naast bestaande prijzen, ook een nieuwe prijs: de winnaar skipt de voorselectie en doet direct mee aan de Grote Prijs van Nederland en stroomt direct in bij het bootcamp van de Grote Prijs.

Voorrondes

De voorrondes zijn in: Poppodium De Meester in Almere op vrijdag 9 november, De Klos in Emmeloord op zaterdag 24 november en Poppodium Underground in Lelystad op vrijdag 7 december. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale. De finale is op zaterdag 15 december in Poppodium De Meester in Almere. Naast een geldprijs van 1000 euro is de winnaar ook direct geplaatst voor de Grote Prijs van Nederland, en natuurlijk is er een royaal vergulde beker en gegarandeerde roem tot minimaal aan de provinciegrenzen.

Alle muziekstijlen zijn welkom. De wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band/act kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woont. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 10 oktober. Meer informatie op: www.facebook.com/ flavourlandmusic of www.flavourland.nl.