Glemmer Beach festival trapt af met Zeeuwse avond

Lemmer

De eerste avond van Glemmer Beach bracht 5000 bezoekers op de been voor spetterende optredens van onder andere Racoon en Bløf.

Alle bezoekers zongen uit volle borst mee met de bekende nummers van Bløf, waaronder ‘Zoutelande’ en ‘Holiday in Spain’. Naast de bekende Zeeuwse toppers stonden The BlueBirds en Alice Springs op het hoofdpodium.

Met een groot bezoekers aantal is de organisatie van het festival zeer tevreden over de eerste dag. De vrijdagavond staan onder andere Kensington en Michelle David & the Gospel Sessions op het podium. De organisatie van Glemmer Beach verwacht vanavond de drukst bezochte avond gezien er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

Zaterdagavond gaat het festivalterrein om 17:00 uur open en staat André Hazes om 19:00 uur op het podium, gevolgd door niemand minder dan Waylon en Ronnie Flex & Deuxperience. Zondag van 11:00 tot 18:00 uur kan jong en oud genieten van Kids Glemmer. Met dit jaar tevens entertainment voor volwassenen, waaronder Die Verruckte Stunde en Lange Frans.

Glemmer Beach is hèt festival van Friesland waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en een grote diversiteit aan muziek. Glemmer Beach is geliefd om zijn unieke locatie aan het water. Kijk voor tickets en meer informatie op glemmer.nl.