Open dag in Antonius Ziekenhuis

SNEEK

Dit jaar bestaat het Antonius Ziekenhuis 115 jaar. Dit wordt gevierd tijdens de open dag op zaterdag 15 september 2018 van 10 tot 15 uur in het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

Tijdens de open dag voor jong en oud laat het Antonius Ziekenhuis door middel van een interessante route door en rondom het ziekenhuis in Sneek alles zien. Zo kan men op de afdeling Cardiologie door een levensgroot hart lopen en te weten komen hoe het precies werkt. Ook is er een grote tent in de vorm van een oog waarin allerlei informatie te vinden is over dit zintuig. De fysiotherapeuten hebben iets nieuws in huis! Bij de revalidatie in het ziekenhuis wordt gewerkt met een fietslabyrint. Op de open dag kunnen bezoekers de fiets bekijken én testen. Verder geven onder andere de (vernieuwde) afdeling Vrouw en Kind, de keuken en de Spoedeisende Hulp een kijkje in hun keuken!

Meer praktische informatie op: www.mijnantonius.nl/jubileum