Voorjaar op Rode Loper in Emmeloord

Emmeloord - In het centrum van Emmeloord is zaterdag 20 april de Rode Loper weer uitgerold. Op de loper wordt de voorjaarscollectie geshowd.

De vele verschillende winkels showen de mooiste outfits en accessoires, de nieuwste producten en trends. Deze dag is er goed te zien wat de winkeliers in het centrum van Emmeloord in huis hebben!

De shows starten om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. De modellen stappen de rode loper op en maken een ronde door het centrum. Een presentatrice introduceert de modellen en vertelt meer over de voorjaarstrends en acties in de winkels.

Tulpenmozaïek

Om een link naar de tulpenvelden te leggen en aan te sluiten op het Tulpenfestival in de polder, staan in het winkelcentrum prachtige tulpen mozaïeken. En op de zaterdag van Pasen ontbreekt ook de paashaas niet op de Rode Loper. Bezoekers kunnen met de haas op de foto of een selfie maken. Voor wie de mooiste foto maakt en deze deelt op de website Gastvrij Emmeloord is er een bioscoopbon te winnen.

Meer informatie over acties en evenementen op de facebook pagina van Gastvrij Emmeloord of kijk op. www.gastvrijemmeloord.nl.