Bakwedstrijd op tulpenfestival

Creil - Anna Yilmaz, winnares van Heel Holland Bakt 2019 is zondag 28 april aanwezig op het Tulpenbelevingsveld als jurylid van de taartenbakwedstrijd met als thema tulp.

Anna bakt natuurlijk zelf ook een taart. Ben jij net zo'n talent in de keuken als Anna? Bak jij de mooiste creaties die eigenlijk zonde zijn om op te eten? Geef je dan nu op voor de tulpentaart bakwedstrijd en lever je zelfgebakken baksel bij ons in! Joris van Brussel, manager van der Valk Emmeloord, de Tulpenkoningin en Anna Yilmaz, winnares Heel Holland Bakt zitten in de jury.

Er wordt gejureerd op smaak, structuur en presentatie, hoe is het thema tulp verwerkt in de taart? Inleveren van de taart kan zondagochtend 28 april tussen 10.00 en 13.00 uur. Daarna worden de taarten gejureerd en vanaf 14.30 uur is de prijsuitreiking. Opgeven is niet verplicht, maar wel gewenst en kan via tulpenbelevingsveld@gmail.com. De hoofdprijs is een helikoptervlucht voor 2 personen aangeboden door tulpenvliegroute.nl. Als kers op de taart treedt Murphy's Law na de prijsuitreiking op.

Belevingsmarkt

Zowel op 27 en 28 april is er van 10.00 tot 17.00 uur een belevingsmarkt op het Tulpenbelevingsveld met diverse creatieve kramen en foodkramen. Liefhebbers kunnen er tulpen schilderen, aardbeien proeven, ponyrijden, schommelen, wandelen tussen de 500 verschillende soorten tulpen en een helikoptervlucht maken. Het pop-up grand tulip café is beide dagen geopend.

Bingo

Op donderdag 25 april vanaf 20.00 uur is er een bingo met mooie prijzen op het Tulpenbelevingsveld. Deelnemers worden bij aankomst verwend met een lekker drankje en tijdens de bingo worden hapjes rondgedeeld. Presentator Han en zijn side kick ‘Rits’ maken er een vrolijke avond van met veel gezelligheid en verrassende bingorondes. De prijzen worden uitgedeeld door Tulpenkoningin Tessa Fielt en Tulpenprinses Eline van Diepen. Opgeven kan via bingo@tulpendate.nl.

www.tulpenbelevingsveld.nl