Friese Poort loopt 16.000 euro bijeen voor UMCG

Urk - Eerste- en tweedejaars studenten Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) van ROC Friese Poort hebben 16.000 euro opgehaald met de Walk for Life run-bike-run, woensdag in Groningen. Het geld gaat naar het Cancer Research Fund van het UMCG in Groningen. De studenten lieten zich sponsoren door familie en vrienden. De run-bike-run startte bij de Johannes Postkazerne in Havelte. De deelnemers moesten per tweetal een op de fiets en een lopend binnen 6 uur 80 kilometer afleggen.

Het geld gaat naar het Cancer Research Fund van het UMCG in Groningen. De studenten lieten zich sponsoren door familie en vrienden. De run-bike-run startte bij de Johannes Postkazerne in Havelte. De deelnemers moesten per tweetal een op de fiets en een lopend binnen 6 uur 80 kilometer afleggen. 

Over de Walk for Life run-bike-run

De Walk for Life wordt georganiseerd door Stichting Walk for Life Groningen. De stichting wil jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar, die met kanker worden geconfronteerd, hoop geven en kracht bieden om hun leven weer op te pakken.