Voorjaar op Rode Loper Emmeloord

Emmeloord - Op de eerste Rode Loper dag van dit jaar werd zaterdag veel voorjaarsmode voor mannen, vrouwen en kinderen getoond in de Lange Nering in Emmeloord.

Echter ook schoenen, bloemen en cadeauartikelen passeerden op de loper. Aan deze editie deden 15 bekende winkeliers mee; Livera, Viva La Diva, Okay Fashion, DIDI, Aktiesport, Jeroen Beekman, Schirm, Outdoor & Travel shop, Specsavers, Nelson Schoenen, OPEN32, Masseus Mode, Cloffy, Kleefstra bloemen en LEF. Twee winkels presenteerden zich voor het eerst op de Rode Loper: Wauw Wat mooi! en Shoeby.

Tulpen

Twee vrolijke paashazen maakten plezier met de kinderen en deelden paaseitjes uit. Tijdens de show van 15:00 uur werden er tulpen uitgedeeld door de modellen. Sinds zaterdag staan er 15 prachtige tulpen mozaïeken in het centrum die te bewonderen zijn.

Koningsdag

Op Koningsdag is de traditionele vrijmarkt in het centrum van Emmeloord. Een groot aantal winkels zijn ook open op deze dag. Een dag later is het weer koopzondag in het winkelhart van Emmeloord. Van 13.00 tot 17.00 zijn de winkels open.

www.gastvrijemmeloord.nl.