Inloopspreekuur over financieren van de eigen onderneming

Emmeloord - In FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder kunnen belangstellenden op maandag 13 mei tussen 18.30 uur en 20.00 uur terecht bij het financieel inloopspreekuur voor ondernemers. Deze bijeenkomst is gratis bij te wonen.

Financieringsdeskundige Willy Feikens, specialist in het vertalen van de financieringsvraag naar een goed plan, is aanwezig en geeft vrijblijvend antwoord op alle vragen die kunnen spelen bij het financieren van bedrijfskosten. 

Een nieuwe machine, automatisering, meer winst – het kost allemaal geld. Geld dat een ondernemer vaak moet lenen. En dan komen de vragen: Wat vindt een financier nu
eigenlijk belangrijk? Hoe maak ik een financiële onderbouwing? Ga ik niet teveel rente betalen? Welke financieringsvorm is geschikt voor mijn bedrijf? Je hebt dus geld nodig om je bedrijf te laten groeien, te ontwikkelen of te moderniseren. 

Je wilt investeren om betere resultaten te behalen. En: je weet dat geldverstrekkers de benodigde financiering niet zo makkelijk geven. Met al deze vragen kunt u terecht in het
financieel inloopspreekuur.

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder is gevestigd aan Harmen Visserplein 5 in Emmeloord.