Simone’s Hairfashion in kleiner pand

Marknesse - Simone’s Hairfashion aan de D.S. Bleekerstraat 7 in Marknesse heeft een nieuw plekje, maar zit nog steeds op dezelfde plek.

Dat heeft uitleg nodig. Het eigen pand waar Simone Visser ruim 27 jaar geleden introk in Marknesse werd te groot voor haar kapsalon. Waar ze in het verleden met een heel team stond te knippen, haar wassen, föhnen en kleuren doet ze dat nu nog in haar eentje. Ze verkocht daarom het pand, maar regelde dat ze zelf nog wel een gedeelte van ‘haar’ pand kon terughuren. De ingang van haar zaak is wel verplaatst. Die is aan de zijkant, de rode loper naar de salon ligt klaar voor de klanten.

Ik wilde niet weg

‘Ik wilde hier echt nog niet weg. Daarvoor is de binding ook te emotioneel’, vertelt ze. En daarom zit ze nu in een knusse gezellige modern ingerichte ruimte waar ze haar klanten van dienst kan zijn. En de klanten zijn blij dat ze is gebleven. ‘Ik zit al 36 jaar in het vak in de Noordoostpolder. Ik heb heel veel trouwe klanten en daar kan ik ook geen afscheid van nemen. Bovendien vind ik het werk veel te leuk en gezellig.’