Mei maand vol Groei & Bloei excursies

Emmeloord – Tuinliefhebbers kunnen deze meimaand hun hart ophalen want Groei & Bloei Noordoostpolder heeft drie excursies voor ze gepland.

Op vrijdag 17 mei een reis naar Landgoed Ophemert voor een dagbezoek aan de eerste grote tuinenshow Gardenista. Op maandagavond 20 mei geeft prijswinnaar Johannes de Boer van Urk bloemschik demonstraties bij Aeres.  En op woensdag 22 mei staat er een rondleiding in de Wildste Tuin van Netl op het programma.

Gardenista

De reis op vrijdag 17 mei gaat naar Gardenista, met trots het eerste jaarlijkse buitenevent van Groei&Bloei landelijk. Hier vind je alles over groen en groenbeleving.  Een tuinbeurs gecombineerd met gastronomie uit de moestuin en amusement. Zie ook www.gardenista.com.  Aanmelden bij Elly Kloosterboer info@goldhoorngardens.nl.

Op maandag 20 mei is er weer de Mei-bloemschikavond in Aeres. Prijswinnaar en bloemschikker Johannes de Boer uit Urk zal diverse bloemstukken schikken met begeleidende uitleg. De stukken worden aan het einde van de avond verloot. Entree kosten € 4,- . G&B leden gratis. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Diezelfde week, op woensdagavond 22 mei zijn wij uitgenodigd door Netl, de Wildste Tuin. Een leuke manier om nader kennis te maken. Achtergrondinformatie en een rondleiding wordt door Bob Crébas en Nienke Feddes gegeven.  Bij nat weer: laarzen aan! Start bij Netl  tussen 19.30 en 20.00 uur. Aanmelden bij Wim Feddes wfeddes@hotmail.com.