Nieuw pand voor Damm Deurentechniek

Emmeloord – Damm Deurentechniek groeit uit haar jasje in het pand aan de Koperweg, dus gingen Edwin van Overbeeke en Wim Poppe op zoek naar een nieuwe locatie. Slechts een paar honderd meter verderop vonden ze, aan de Gildenweg 18, hun droompand. ‘We waren op slag verliefd’, lachen ze.

‘We zijn toe aan de volgende stap’, zeggen ze. ‘We willen ons vooral verder professionaliseren en de aanschaf van een nieuw pand is de eerste stap. Klanten kunnen voortaan in de showroom onze deuren voelen en bekijken. Ze kunnen altijd binnenlopen, om rond te kijken of voor het verkrijgen van advies op maat.’

 

Het pand heeft precies de uitstraling die ze zoeken. ‘Het voelt een beetje als thuiskomen.’ De locatie heeft een mooie entree, een ontvangstruimte voor klanten de mogelijkheid om een showroom te creëren en vooral: veel kantoor- en opslagruimte. Dit hebben ze allemaal niet in het huidige pand. ‘We gaan van 75 vierkante meter naar 230 vierkante meter kantoorruimte’, legt Van Overbeeke uit. ‘We hebben 9 personeelsleden op kantoor en we werken nu best dicht op elkaar, straks hebben we alle ruimte.’ De verhuizing staat gepland op 29 juli.

Professionalisering

Damm Deurentechniek is allround leverancier van (bedrijfs)deuren en geveltechniek. Het bedrijf levert onder meer schuifdeuren, garagedeuren, overheaddeuren, koeldeuren en brandwerende deuren aan particulieren, agrariërs en bedrijven. Daarnaast is Damm ook het adres voor speciale projecten zoals grotere deuren en in speciale uitvoeringen. Te denken valt aan een grote schuifwand voor een bewaaropslag of deuren speciaal ontworpen voor een botenhuis. ‘Wij kunnen de deuren voor onze klanten helemaal naar wens samenstellen.’ Niet alleen voor de zakelijke markt, Damm Deurentechniek gaat zich namelijk ook meer richten op de particuliere markt.

Servicedienst

‘Wij geven altijd advies op maat en komen ook bij onze klanten om de situatie ter plekke te bekijken en technische ondersteuning te bieden.’ Damm Deurentechniek beschikt over een eigen servicedienst, die 24/7 bereikbaar. ‘Er is zelfs een eigen magazijn is op locatie aanwezig zodat wij snel kunnen voorzien in de wens van de klant. Wij kunnen snel en flexibel op vragen inspelen. Wij doen er alles aan om een mooi eindproduct te creëren.’

https://www.dammdeuren.nl