Lindi Dorst prolongeert clubtitel van RV NOP

Bant - In Bant werden onlangs de clubkampioenschappen van RV Noordoostpolder verreden. Lindi Dorst heeft op overtuigende wijze haar allround clubtitel geprolongeerd.

Met het jonge paard Jelte-Nita reed ze een harmonieuze dressuurproef. Vervolgens kreeg ze, na een foutloos gereden springparcours, ook nog eens de hoogste waardering voor haar stijl van de jury.

Bij de dressuur werden meerdere klassementen opgemaakt. Bij de ponyruiters waren de meeste punten voor Céline van Herwaarden met Buckland Vortex. Hetgeen haar het dressuurkampioenschap voor de ponyruiters opleverde.

Bij de paarden was in de B het hoogste puntentotaal voor Lindi Dorst. Daarmee was ook het dressuurkampioenschap voor haar. In de gecombineerde klasse L/M was de hoogste score voor Marleen Remijn met Femme Fatalle. De hoogste klasse (Z) werd een prooi voor Christianne Balk-Maerman met Vita.

Het springkampioenschap kende dit jaar niet zo heel veel deelnemers. Pony’s en paarden reden in handicap en hier was de kampioenstitel springen eveneens voor Lindi Dorst.

Dit jaar reed weer een aantal deelnemers van manege NOP mee. De hoogste dressuurscore was voor Mariëlle Staal met Spotless en de hoogste springscore voor Sterre Kappert met Blacky.