Voetspecialist FitFwd bij Schoenmakerij De Leest

Emmeloord - Een voetdeskundige van FitFwd brengt woensdag 19 juni een bezoek aan Schoenmakerij De Leest aan de Lange Nering 87 in Emmeloord.

Gedurende deze dag zal de voetspecialist mensen met voetklachten te woord staan. Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en heldere tekst en uitleg gegeven over de werking van de Fusselastic steunveer, een Duitse ontwikkeling. De Fusselastic steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Fusselastic steunveer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de zenuwblokkade’s vrij. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid en pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd.

De veer verbetert op buigzame wijze de stand en corrigeert de voetholte. De gevoelige voorvoet wordt extra door het corrigerende kussentje ondersteund waardoor de voet weer natuurlijk kan afrollen. De pijn neemt door deze behandeling af en de banden en spieren worden weer krachtiger. Het advies van de specialist is kosteloos en verplicht tot niets. Vanwege de grote belangstelling is het wel belangrijk om even een afspraak te maken bij Schoenmakerij De Leest.

www.fitfwd.com