Festival NOPPOP breidt uit met tweede dag

Bant - Het festival NOPPOP bij het Schoterveld in Bant, dat in het weekend van 12 en 13 juli de zevende editie beleeft, breidt uit met een tweede dag.

Er komt namelijk een NOPPOP pre-party op de vrijdag. Een exclusieve avond met goed eten, live muziek en gezelligheid. Ofwel, food, drinks & happiness! Voor deze avond zijn 300 kaarten beschikbaar via noppop.nl. Naast dit nieuwe onderdeel van het festival wordt de festivalganger natuurlijk ook gewoon op zaterdag weer op zijn of haar wenken bediend.

Pioneer Run

In het middagprogramma is wederom de Pioneer Run opgenomen. Een obstacle run met enkele vernieuwde onderdelen ten opzichte van vorig jaar. Voor de kleinere baasjes en bazinnetjes die ‘s middags ook komen, heeft NOPPOP een grootse voorstelling van het kleinste circus van Europa.

Ook de avond staat bol van (verrassende) live-acts, talent uit de polder en de beste DJ’s uit de omgeving om een ieder van jong tot oud een heerlijke avond te bezorgen. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Meer informatie over de line-up, de camping of de busritten, op www.noppop.nl