Own the Spot gaat zondag weer van start

Lelystad - Skatepark tour Own the Spot gaat weer van start: een tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX'ers en steppers. Het eerste event is zondag 30 juni om 12.00 uur in het Zilverpark in Lelystad.

Freerunobject

Alle events bestaan uit een contest en activiteiten voor zowel deelnemers als publiek. Zo staat er dit jaar in Lelystad een freerunobject waarop onder begeleiding van professionele trainers tricks geoefend kunnen worden. Ook is er een demo stuntsteppen.

Deelnemers tonen hun beste tricks

Tijdens de contest laten deelnemers hun beste trick zien op de verschillende obstacles in het park. Het event is voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Voor iedereen zijn mooie prijzen te winnen. Per event wordt een top 10 aangewezen die zich kunnen plaatsen voor de finale in Almere. Uiteindelijk is er één deelnemer die de meeste obstacles owned in Flevoland. Deze Flevolandse winnaar ontvangt een mooie prijs. Deelname aan de skatepark tour is gratis. Inschrijven kan vooraf aan het event, tussen 12.00 en 13.00 uur.

Overige data

Zondag 7 juli om 12.00 uur is het event aan de Nagelerweg in Emmeloord, zondag 1 september om 12.00 uur aan het Kluunpad in Zeewolde en zondag 8 september om 12.00 uur aan Het Toepad in Dronten. De finale is zaterdag 15 september om 12.00 uur aan de Evenaar in Almere.

Kijk hier voor meer informatie.