Wint Wauwwatmooi winkelprijs?

Emmeloord Yvonne Knobbout en Linda Reitsema zijn met hun woonwinkel Wauwwatmooi, conceptstore en more in de race voor de titel beste woonwinkel van Nederland.

‘We waren totaal verrast dat we uitgeroepen zijn tot beste woonwinkel van Flevoland’, zegt Yvonne. ‘Een klant heeft ons aangemeld voor de verkiezing. Dat zouden we zelf nooit gedaan hebben.’ Niettemin zijn de twee blij verrast met de reuring die de verkiezing geeft. Nu ze in de race zijn voor de landstitel komt of is een mystery-guest langs geweest in de zaak aan de Lange Nering. Een enorme vragenlijst hebben ze inmiddels al ingevuld voor de jury. Op 12 juli wordt de winnaar bekend.

Spannend

‘We gaan het zien. Het is spannend, maar we vinden het al een eer dat we genomineerd zijn. Het is een actie van onze klanten en het is een teken dat die zich bij ons thuis voelen. We hebben een luisterend oor voor de klanten en huilen en lachen met ze mee. Hart hebben voor andere mensen daar staan we voor en dat is onze kracht.’ Daarnaast verkoopt de zaak woonaccessoires en is er altijd koffie of thee met iets lekkers dat gebakken is door clienten van de dagbesteding.