Inschrijving Flavourland van start

Regio - Flavourland 2019 gaat van start. Inschrijven voor de Flevolandse voorronde van ‘De grote prijs van Nederland’ is een kans voor bands en artiesten om zichzelf op de kaart te zetten.

Deelnemers maken kans de voorselectie te skippen en zich direct voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland te plaatsen. De voorrondes zijn op zondagmiddag 27 oktober in Corneel in Lelystad, vrijdag 8 november in Poppodium De Meester in Almere en zaterdag 9 november in De Klos in Emmeloord. De finale is op vrijdag 6 december in Poppodium De Meester in Almere.

Voor de winnaar ligt er een geldprijs klaar, is er directe plaatsing voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en is er een zwaar vergulde bokaal. Eén van de finalisten speelt op Jolpop 2020 in Lelystad.

Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden = deelnemen, dat wil zeggen dat de wedstrijd een open inschrijving heeft en elke Flevolandse band/act kan meedoen. Een band of act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan tot en met 1 oktober

Aanmelden kan tot en met dinsdag 1 oktober door het invullen en inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl. Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic, www.corneel.nl, www.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl.

Flavourland 2019 is de provinciale popprijs voor alle bands en acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF in samenwerking met poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale.

Meer informatie en inschrijven via de website www.flavourland.nl.