‘Het groep B mysterie’ nieuw boek Ton Kalter

Emmeloord - Schrijver en (rally)columnist Ton Kalter uit Emmeloord heeft zijn derde rallythriller gepubliceerd met de titel ‘Het groep B mysterie’.

In dit boek combineert Kalter wederom twee van zijn grootste hobby’s namelijk de rallysport en schrijven. Rechercheur en rallyfanaat Jan van Schie heeft een groot probleem, althans volgens zijn baas, namelijk een torenhoog saldo aan vrije dagen. Hij moet die direct opmaken en wordt naar huis gestuurd.

Workaholic

Hoe gaat deze workaholic de vrije dagen doorkomen? Hij besluit om een oude vriend op te zoeken die zich bezighoudt met het oplossen van cold cases. Een van die oude, onopgeloste zaken betreft de verdwijning van een zeer bekende Britse rallyrijder in 1986, het laatste jaar waarin met groep B rallyauto’s werd gereden. Jan besluit zijn vriend te gaan helpen om deze zaak op te lossen. Dan volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op. Kunnen de mannen na zoveel jaar de zaak alsnog oplossen?

Groep B

‘Het groep B mysterie’ is een vlot geschreven boek en bevat veel rally uit de hoogtijdagen van de groep B auto’s maar is ook uitstekend leesbaar voor lezers die geen idee hebben wat rally eigenlijk is.

De boeken van Ton Kalter worden gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is online en in de meeste boekwinkels te bestellen. Speciaal voor de Polderbewoners is het op voorraad bij The Readshop Marsman in Emmeloord.