Openingsshow Van der Sluis Agri Ens

Ens - Van Der Sluis Agri houdt ter ere van de opening van haar nieuwe vestiging aan het Oogstveld 18 in Ens op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli open dagen met diverse demonstraties.

Ruim 1 jaar geleden startte Van Der Sluis Agri in Ens door een samenwerking en overnametraject aan te gaan met Landbouwservice Ens. Afgelopen mei werd met Landbouwmechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre eenzelfde traject doorlopen.

Qua locatie en gebouw is er gekozen om op het industrieterrein van Ens gelegen aan de rijksweg N50 op een hoeklocatie nieuw te gaan bouwen, en daar is een praktisch ingericht pand gerealiseerd op een slordige 3000 vierkante meter.

Deutz Fahr Roadshow

Tijdens deze open dagen zal er een Deutz Fahr Roadshow worden georganiseerd waar met diverse tractoren kan worden proefgereden. Daarnaast zullen er demonstraties worden gegeven met Kuhn en Rauch machines. Ook showen leveranciers als Jako en Bobcat hun materialen.

Het gaat hierbij om grondbewerkingsmachines voor de akkerbouw, machines voor de veehouderij zoals voederwinning en bemestingsapparatuur, en verreikers en grondverzet machines. Ook zal Van der Sluis haar eigen geproduceerde en ontwikkelde machines tonen, zoals de compoststrooier machine voor in de glastuinbouw en de zelfrijdende wiedbedden.

Open Dagen

Uiteraard kan het pand en de werkplaats worden bezichtigd, zijn er activiteiten voor de kinderen, is er een goede catering goed en voor iedere bezoeker een attentie. De tijden van de Open Dagen zijn vrijdag 26 juli van 10.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 27 juli van 10.00 tot 16.00 uur.

www.vd-sluis.nl