TALK van John Schleipen op Schokland

Schokland - ‘TALK’, een cabaretvoorstelling van John Schleipen (‘Crème Fraîche’), Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen (‘Mannen van Taal’) is zondag 18 augustus om 14.30 en 15.30 uur te zien bij het Museumrestaurant Schokland in het kader van het culturele festival ‘Zomer op Schokland’. De voorstelling is gratis toegankelijk.

Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met “dansende powerpoint en woordgoochelarij” (Theaterkrant) en proberen het naar adem happende publiek voor zich te winnen. “Verbluffend en onnavolgbaar,” zegt de pers. En: “Aantrekkelijke poging om het stof van de poëzie te blazen.”

Zomer op Schokland

Het festival Zomer op Schokland is 23 juni van start gegaan en zal duren tot en met 22 september. Ieder weekend zijn er op Schokland optredens; van muziek tot toneel tot literatuur. Gedurende de hele periode kan de land-art en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ worden bewandeld en bewonderd. Langs de wandelroute staan 20 bijzondere kunstwerken van internationale kunstenaars. Routekaarten zijn te koop aan de kassa van Museum Schokland. De volledige weekendprogrammering is te vinden op de website van het museum.