Freek de Jonge en band op Schokland

Schokland - Freek de Jonge treedt zondagmiddag 25 augustus met zijn band op tijdens het Doorzomer-weekend van Zomer op Schokland, een weekend vol muziek.

Het is een unieke kans om Freek live te zien, want dit is het enige optreden dat hij deze zomer met band geeft. De toegang is ook nog eens gratis!

Zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus staan in het teken van muziek met optredens van KAJA, Eric Vaarzon Morel met zijn dochter Eline Vaarzon Morel en dus Freek. Freek de Jonge behoeft nauwelijks nog introductie. Toen hij hoorde over ‘Zomer op Schokland’ bood hij spontaal zijn medewerking aan. ‘Ik kom, met muzikale begeleiding..’ Hem kennende wordt dit een unieke performance.

KAJA

Het optreden van KAJA begint zaterdag om 15:30 uur, locatie Museumrestaurant Schokland. Eric en zijn dochter treden zondag op om 14:00 en 15:00 uur bij het Museumrestaurant en Freek zal met zijn band zondag om 16:00 uur beginnen bij de ingang van Museum Schokland. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Reserveren voor Freek is wel gewenst: publiciteit@museumschokland.nl (geef hierbij het aantal personen aan).

Het festival Zomer op Schokland is 23 juni van start gegaan en zal duren tot en met 22 september. Ieder weekend zijn er op Schokland optredens; van muziek tot toneel tot literatuur. Gedurende de hele periode kan de land-art en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ worden bewandeld en bewonderd. Langs de wandelroute staan 20 bijzondere kunstwerken van internationale kunstenaars. Routekaarten zijn te koop aan de kassa van Museum Schokland. De volledige weekendprogrammering is te vinden op de website van het museum.