Tweede editie Pieperswim in Emmeloord

Emmeloord - De tweede editie van de Pieperswim vindt op vrijdagavond 13 september plaats in Emmeloord. Tijdens de Pieperswim trotseren de deelnemers de wateren van de Urkervaart, Lemstervaart en Leeuwengracht. Doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Fonds Gehandicaptensport.

De deelnemers leggen zwemmend een afstand van 2 kilometer af. Het bijzondere aan deze cityswim is dat deze in de avond wordt gezwommen. De zwemmers zijn uitgerust met een lampje, waardoor een unieke sfeer ontstaat op het moment dat alle lichtjes door de gracht bewegen.

Het evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd en staat in het teken van zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het goede doel. Een gedeelte van het inschrijfgeld wordt

gedoneerd aan Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast kunnen zwemmers zichzelf laten sponsoren, om zo nog meer geld voor het prachtige goede doel op te halen.

De start van de cityswim staat gepland om 19.30 en rond 21.00 uur moeten alle zwemmers de finish in de Leeuwengracht hebben bereikt. De start wordt muzikaal ondersteund door leerlingen van het Cultuurbedrijf Noordoostpolder.

Durf jij het aan om 2 kilometer door onze Emmeloordse grachten te zwemmen? Je kunt nog meedoen. Op de avond van de Pieperswim kun je vanaf 18.00 uur inschrijven bij de inschrijfbalie in kerk De Hoeksteen. De kosten voor deelname bedragen dan €30,- en daarvan gaat direct €10,- naar Fonds Gehandicaptensport.

Meer informatie op www.pieperswim.nl en facebook.com/pieperswim