Grote Banenmarkt in Emmeloord

Emmeloord - In Emmeloord wordt op woensdag 25 september een groot banenevent gehouden in ROC Friese Poort aan de Espelerlaan. De banenmarkt is van 16.00 tot 20.00 uur.

Onder het motto 'Banenpoort - op weg naar werk!' presenteren vijfenveertig werkgevers zich aan werkzoekenden uit Noordoostpolder en Urk. Met dit groots opgezette evenement krijgen alle inwoners in Noordoostpolder en Urk de kans om interessante werkgevers te ontmoeten. Jong en oud, zonder of met baan: iedereen is welkom op het event ‘Banenpoort – op weg naar werk!’. Aan de hand van CV’s kunnen werkgevers tijdens het event direct kijken of er een match mogelijk is.

Derde Banenevent

Het event is een initiatief van de WerkCorporatie en UWV die er samen met de gemeenten Noordoostpolder en Urk, ROC Friese Poort, Bedrijven Actief Noordoostpolder, de Ondernemers Vereniging Groendorpen en Flevoland Werkt! een groot werkevent van maken. Het is het derde banenevent van de WerkCorporatie en UWV dat samen met Flevoland Werkt! wordt georganiseerd.

Bedrijven die eens tand willen kunnen deze aanvragen via www.banenpoort.nl. Deze site is speciaal ontwikkeld voor deze markt.